Pages

Sunday, March 17, 2013

Dear Hyper X


Dear Hyper X,
Masa sakit n susah sy d sini kmulah yg ada di sblh sy..kasi pinjam sy duit, tempat sy minta makanan, minta Maggie, tempat sy manja2..Paling penting kasi bangun sy if sy lmbt, kasitau nametag sy senget, rambut sy kusut, ada tahi mata…..n mcm2 lagila…Cuma kmau yg buat begitu…xkan ada yang lain…

Even kakak sy pun x tau apa sy suka makan, apa sy suka minum…apa warna kesukaan sy…
Lepas nie ssh mo jmpa kawan yg boleh kasi ketawa sy n kasi nangis sy macam kamu..
Xda kwan mo bangun lambat..makan Maggie tengah malam..makan ikan kembung…nakal2 pg tengok movie malam2…

Xda kawan mo mengumpat n xda kena umpat oleh sapa2 antara kamu…
kadang2 sy sgt sedih n sakit hati bila tau someone antara kmu ckp2 pasal sy… sbab dulu sy jenis yg terlalu anggap kawan adalah segalanya n kdng2 sy x blh trma…sy keep on asking myself what is my false…I just want to be her or his friend…

TAPI…itu duluuuuuuuu…..bila fikir balik sbnarnya sy suka juga klu tau apa yg kmu ckp…so sy blh tau apa yg kmu x suka tentang sy n sy try to avoid dri bt benda yang kmu x suka..paling pun sy diam2 n jauhkkan diri sja…^__^ tiada manusia yang sempurna

Walau apa pun yang kamu pernah buat sma sy..bgi sy kmula yg terbaik n sy xkn pernah jumpa n ada pengganti kmu dlm hidup sy..apa yg sy lalui slama 5 thun stgh bersama kmu adalah pengalaman terhebat. .. 

Saya minta maaf sebab selalu buat salah sama kamu…buat kamu tidak selesa…tapi apa yang kamu nampak dalam diri saya sama ada baik atau buruk itulah diri saya yang sebenarnya… mungkin saya tidak sedar apa yang saya buat kadang2 tidak menyenangkan orang lain… 

Tidak nafikan, kita akan jumpa lagi next time tpi mesti ada perubahan yang berlaku…maaf kalau selama nie saya tidak menghargai masa yang kita ada untuk bersama-sama….

Apapun saya sayaaaaaaaang kamu semua… bagi saya kamu sudah macam abg2 & kakak2 sy…
Sedih bila fikir yang kita x lagi sama2…sedih bila kita jauh2… 

Terima kasih untuk semua kenangan yang kamu kongsi sama sy…jaga diri & keep in touch

Only Love Can Say

Wah...sekarang mo cakap pasal percintaan sudah nie..
Hehehe....risau nie risau..
Gawat....adakah saya dalam zon berbahaya sekarang...
Seriuskah tahap percintaan saya nie...
Sekarang bermulanya cerita baru...
Kehidupan baru...
Tapi adakah cintaku mampu bertahan...
*___* 
Sukar nak dinyatakan...
Semuanya di tangan Tuhan...
Kalau sudah memang ditakdirkan jodoh kami berdua...
Semuanya tidak akan ke mana-mana...

Early Morning

Good Morning Dear,
I really don't know what to express my feeling..
Just now, I've read a few of my friend updated status at facebook..
They look so sad...
How about me...
Mother, I am gonna miss you so much..damn much...
Even thought, we always facing with this situation..
Ya..i mean being apart with you...
But this is part of life right..
I need to be strong..
whatever it is..
I love you mama...